Add a kedvencekhez!

Passzív jövedelem

 Milyen passzív jövedelem források léteznek?

Passzív jövedlemként leggyakrabban a jogdíjszerű jövedelmeket emlegetjük. Ilyen például az íróknak, vagy a zeneszerzőknek, együtteseknek van.

Megírnak egy könyvet, kiadnak egy Cd-t, és minden eladott példány után meghatározott százalékban részesülnek. Akár még az Örököseik is, ameddig a szerzői jog el nem évül.

Kellemes bevétel...  Nem?

Akkor ez azt jelenti, hogy csak művészek rendelkezhetnek ilyen jövedelem forrással?

Természetesen nem.

  • Van aki kiépít egy kábeltévé hálózatot, és minden hónapban, minden felhasználónak kiszámlázza a használati díjat. Pedig a hálózatot csak egyszer kell kiépíteni.
  • Van aki egy vezetéket épít fel és semmit nem tesz, csak átengedi a gázolajat. Számolja az átfolyt mennyiséget és ez alapján számláz. Nem kell neki kamionokat vásárolnia, karbantartania, sofőröket fizetnie és azok járulékait. Csak átengedi az árút a vezetékeken.
  • Van aki csapatot épít egy MLM hálózatban, és minden tag vásárlása, vagy értékesítése után százalékot kap anlkül, hogy neki kellene értékesítenie.
  • Van aki lakást vásárol és havonta bérleti díjra tesz szert.
  • Van aki Internetes portált készít, és a használóitól kér folyamatos tagdíjat, felhasználói díjat, vagy reklám díjakat vállalkozásoktól.

Felkeltette érdeklődését, hogyan juthat Ön is ilyen bevételekhez?

Keressen telefonon, kérjen visszahívást, vagy olvassa tovább honlapunkat.

Vissza a lap tetejére (Passzív jövedelem)

Tanácsadás

Online marketing

Tel/fax - Mobil

Hírlevélre
feliratkozás

Visszahívás kérése

Név:

E-mail:

Vezetékes telefon:

Mobil telefon:

Üzenet:

Skype hívás: E-Invest