Add a kedvencekhez!

Passzív jövedelem

 Passzív jövedelem

Passzív jövedelemPasszív jövedelem

Passzív jövedelem egy jogdíjszerű jövedelem, melyet akkor is megkap annak birtokosa, ha éppen nincs jelen a munkahelyén, nem a munkával tölti az idejét.

Vannak aktív és passzív, jogdíjszerű jövedelmek. Ha projektért csak egyszer kap jövedelmet, akkor a jövedelme Aktív jövedelem - egyszeri juttatás.

Így Ön csak akkor kap juttatást, amikor személyes közreműködéssel dolgozik a projekten, tehát a projekt elvégzése elveszi az Ön idejét. Ez a legkevésbé hatékony jövedelemszerzés.

Amennyiben egy projektért keményen dolgozik, vagy arra befektet és a munkát elvégezteti egy szakértői csoporttal, ( E-invest) úgy azt követően Ön folyamatosan jut jövedelemhez, hónapokon – éveken keresztül anélkül, hogy a munkában tevékenyen részt kellene vennie.

Passzív jövedelemA passzív jövedelemszerzés nem munka nélkül szerzett jövedelmet jelent. Egyszerűen egy másfajta munka stílust, életfelfogást.

A passzív jövedelem főbb ismérvei:

  • Akkor is pénzt kereshet amikor éppen alszik, vagy kedvenc hobbyjának örvend.
  • Nyugodtan foglalkozhat bármivel. Szórakozhat, tanulhat, utazgathat, nem kell a pénz miatt aggódnia.

Ugye milyen jó lenne egyszeri munkából, befektetésből többszörösen hasznot kapni, és nem néhány százalékot, hanem a befektetett összeg töbszörösét?

 

Amennyiben érdekli ajánlatunk, úgy hívjon minket a 06-30/37-38-706 –os telefonszámon, vagy kérjen visszahívást tőlünk.

 

 

Vissza a lap tetejére (Passzív jövedelem)

Tanácsadás

Online marketing

Tel/fax - Mobil

Hírlevélre
feliratkozás

Visszahívás kérése

Név:

E-mail:

Vezetékes telefon:

Mobil telefon:

Üzenet:

Skype hívás: E-Invest